lessen en workshops
DrumWorks percussieworkshop

Voortgezet & hoger onderwijs

Michael Jackson, Paul Simon en Shakira deden al een beroep op de spetterende ritmes van Braziliaanse sambagroepen. Overal ter wereld zijn percussie-shows, acts en theatervoorstellingen een groot succes en laten een oneindige rijkdom aan ritmes zien die met de nodige energie het publiek in vuur en vlam zetten!

De workshops van DrumWorks stimuleren de creatieve ontwikkeling, versterken het concentratievermogen en bevorderen het sociaal gedrag. De deelnemers leren op een speelse manier samenwerken en ervaren hoe je ongekend motiverende resultaten kunt bereiken door goed naar elkaar te luisteren. Samen trommelen is een behoorlijke inspanning, toch werkt het ontspannend. Het laat de deelnemers kennis maken met muziekstijlen uit andere culturen. Een afsluitende presentatie is een onvergetelijke ervaring en geeft zelfvertrouwen.

Workshops zijn in overleg mogelijk vanaf drie personen en kennen geen maximaal aantal deelnemers.
DrumWorks is gespecialiseerd in het geven van workshops op:

  • Afrikaanse trommels (djemb√©)
  • Cubaanse percussieinstrumenten (conga, timbale, claves)
  • Braziliaanse percussieinstrumenten (samba)
  • Afvalbakken, plastic vaten & steigers (Stomp)
  • Cajons

Klik hier voor een omschrijving van onze workshop Boem! (Braziliaanse percussie). Info voor de andere workshops op aanvraag.

Klik op de foto's in de balk voor grotere versies.

drumworks workshop drumworks workshop drumworks workshop drumworks workshop drumworks workshop drumworks workshop drumworks workshop